O nama

Zašto Clean TiM?

Da vam prostor blista!

Clean TiM je agencija za održavanje higijene i čišćenje svih vrsta prostora, nastala sa idejom da ponudi kvalitet, predanost i pedantnost.


Održavanje higijene i rednovno čišćenje prostora postali su imeprativ današnjice, a mi smo srećni da tu potrebu možemo da vam zadovoljimo.
Brzina života, dnevne obaveze i poslovni zadaci često nam ne ostavljaju prostora da se posvetimo okruženju u kom živimo, zato je Clean TiM odlučio da sve poslove održavanja i čišćenja preuzme na sebe, a vama ostavi vremena da se posvetite svim onim aktivnostima koji život čine kompletnim.


Bilo da se radi o vašem životnom prostoru (stan, kuća), poslovnom prostoru (kancelarije, biznis centri, poslovnice) ili o zajedničkim prostorima (zgrade) rado ćemo biti tu da vam pružimo podršku i za sobom ostavimo prostor koji blista. Vaš osmeh, zdravlje i zadovoljstvo su naš prioritet!

PEDANTNOST

Vaša ideja o čistom prostoru postaje stvarnost svaki put kada nas pozovete! Uz Clean TiM svaki detalj biće na svom mestu. Sada možete da se opustite i uživate jer smo tu da nam prepustite brigu o održavanju i higijeni!

PREDANOST

Clean TiM nudi mogućnost dugoročne saradnje. Mesečno, nedeljno ili povremeno čišćenje sada je na nama, na vama je samo da izaberete kada želite da dođemo!

Usluge čišćenja svih vrsta prostora koje će zadovoljiti i najviše standarde.

Clean Tim je tu da vam pruži brzo, efikasno i pedantno čišćenje prostora i održavanje higijene. Naš tim će se potruditi da u svakom trenutku budete zadovoljni uslugom i čistoćom koja za nama ostaje.


Zakažite svoje čišćenje odmah!

ZA VIŠE INFORMACIJA, POŠALJITE NAM PORUKU!