Čišćenje kancelarija i poslovnih prostora

Sve od kancelarija, preko poslovnih zgrada biće pod konac uz nas. Prepustite nam održavanje i fokusirajte se na poslovne uspehe!

Poslovni prostori zahtevaju redovno održavanje! Vaši zaposleni i vi sami ćete biti produktivniji u prostoru koji je zdrav, čist i uvek spreman da se u njemu obavljaju dnevni zadaci i ostvaruje uspeh. Clean TiM će vam biti podrška u svakom smislu – tu smo da vaš prostor zablista, a higijena uvek bude na zavidnom nivou. Više ne morate da razmišaljete i brinete da li je usisano, prebrisano ili da li je izneto smeće, Clean TiM preuzima sve to na sebe! 
Nudimo vam usluge čišćenja i održavanja higijene: kompletnih poslovnih prostora, čišćenje nakon renoviranja ili useljenja, kancelarija, poslovnih zgrada, zasebnih prostorija u okviru prostora (hodnika, toaleta, stepeništa i slično), sala za sastanke! Bilo da vam treba povremeno održavanje ili redovno – budite sigurni da ćete sa nama uvek biti zadovoljni. 

POUZADNOST

Naš tim će ispoštovati svaki vaš zahtev prilikom čišćenja prostora. Na nas uvek možete da računate i da se oslonite!

PEDANTNOST

Clean TiM obraća pažnju na svaki detalj. U svakom trenutku smo spremni da vam pružimo kvalitet čišćenja koji ostavlja bez daha!

Poslovne zgrade i kancelarijske prostorije biće uvek na zavidnom nivou uz Clean TiM! Veliki prostori za nas nisu izazov jer imamo iskustva u održavanju i čišćenju. Bilo da vam treba regularno održavanje na mesečnom ili nedeljnom nivou, čišćenje nakon renoviranja ili povremeno održavanje, Clean TiM će odgovoriti na svaku vašu potrebu u svakom trenutku!

Higijena i održavanje prostora danas postaju prioritet. Dozvolite nam da se pobrinemo o higijeni prostora u kom provodite vreme. Clean TiM koristi kvalitetne proizvode za čišćenje koji garantuju da će posle nas prostor ostati čist i dezinfikovan.
Za više informacija, stojimo vam na rapsolaganju.

Da stvarno bude čisto!

Clean Tim vam nudi vrhunsku uslugu održavanja i čišćenja poslovnih i magacinskih prostora: