Čišćenje stanova i kuća

Vaš dom odisaće svežinom uz Clean TiM. Da stan blista, koristite usluge clean TiM-a!

Znamo da vas pranje prozora, usisavanje i čišćenje nakon velikih radova ili renoviranja umara, to je sasvim normalno i razumemo kako se osećate. Zato smo mi tu! Mi volimo kućne poslove i predstavlja nam uživanje da sređujemo, upravo zato smo odlučili da vas obradujemo i ponudimo vam mogućnost da sve poslove čićenja i higijene nakon renoviranja prepustite Clean TiM-u. Zadovoljstvo vaše porodice, njeno zdravlje i sreća leže u tome da se vi dobro osećate, imate vremena za njih i da žvitie u čistom okruženju. Vama ostavljamo vreme sa njima, opuštanje i slobodu da stvarate uspomene koje život znače, a mi ćemo da se pobrinemo da vaš stan ili kuća zablistaju, budu sređeni i spremni da u čarima doma uživate rasterećeno. Vaš osmeh i sreća nemaju cenu, mi to najbolje znamo.

POUZADNOST

Naš tim će ispoštovati svaki vaš zahtev prilikom čišćenja prostora. Na nas uvek možete da računate i da se oslonite!

PEDANTNOST

Clean Tim obraća pažnju na svaki detalj. U svakom trenutku smo spremni da vam pružimo kvalitet čišćenja koji ostavlja bez daha!

Clean TiM će vam biti pri ruci nakon renoviranja! Renoviranje je samo po sebi umarajuće, a čišćenje nakon istog je zahtevan posao. Uz Clean Tim niste sami i možete da odahnete jer mi ćemo se pobrinuti da sve sredimo i očistimo. Vama ostaje samo da uživate u svežini i lepoti prostora koji ste uredili za sebe i svoje najbliže. Vaše zadovoljstvo i sreća su naš prioritet!

Higijena i održavanje prostora danas postaju prioritet. Dozvolite nam da se pobrinemo o higijeni prostora u kom provodite vreme. Clean TiM koristi kvalitetne proizvode za čišćenje koji garantuju da će posle nas prostor ostati čist i dezinfikovan.
Za više informacija, stojimo vam na rapsolaganju.

Da sve bude stvarno čisto!

Clean Tim vam nudi vrhunsku uslugu održavanja i čišćenja stanova i kuća: